sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Lisää aloituksia

Nyt on puikoilla alullaan eilen aloitetut hunajakennosukat ja tänään aloitettu Panache-huivi sekä koukuilla eilen aloitettu pöytäliina ja tänään aloitetut joulukoristeet ja ystävälleni neliöistä virkattu bolero. Saas nähdä, kuinka ämmän käy kaikkien näiden aloitusten kanssa. Hieman hirvittää, kun tekisi mieli tehdä heti kerralla työ valmiiksi, mutta täytyy ehtiä aloittaa kaikki ennen määräaikaa. Niitä saa sitten tikutella valmiiksi syyspimeinä.

Olin päättänyt etten osta uusia lankoja, vaan käytän varastoista löytyviä, mutta pakko oli hieman törsätä Anttilassa käydessämme. Siellä oli joitain Novitan lankoja tarjouksessa ja ostin sukkiin ja lapasiin parit kerät. Ne aion käyttää KyJy:ssä jossain vaiheessa.

Nyt on pakko laittaa kuppi kahvia ja palata olohuoneen nurkkaan kertyneen käsityövuoren keskelle. Koskahan muu perhe alkaa kommentoimaan keskeneräisten töiden kekoja ;)

Edit 4.7.: Lisäsin tähän pari kuvaa aloitetuista töistä.

Vihreästä langasta tulee Panache-huivi. Sitä on mukava tehdä, kun on selkeät Suomenkieliset ohjeet.
Virkkauslangasta tulee pöytäliina, sitten joskus.
Tässä ensimmäisen Hunajakenno sukan varsi. Seuraavaksi alkaa kantapään tekeminen ja sitten vielä se toinen sukka... Lankana on Sandnes Garnin Tove.
 Olen halunnut tehdä jo pitkän aikaa hunajakennoa, mutta se on jotenkin näyttänyt vaikeatekoiselta. Nyt, kun sitä olen tehnyt, se onkin helppoa tehdä. Voin jopa katsella telkkaa samalla.

2 kommenttia:

  1. Ahkera olet taas ollut, hienoa! :) Mulla ei kyllä ole ollut sitä ongelmaa, että olisin halunnut tehdä kaikki heti valmiiksi. Ennemminkin olen halunnut aloittaa uusia, vaikka muutama työ ei olekaan houkutellut niin paljon. No fiiliksen mukaan valitsen listasta sopivan kullekin päivälle. Eiköhän se tästä! Tsemppiä keon keskelle!

    VastaaPoista
  2. Mää stashasin eilen mun loput langat, joten en tartte lankaa kyl vähään aikaan. Äiti taas soitteli ja kysys, että tahdonko vielä sitä tätä ja tota lankaa (oli just lankaostoksilla), totesin neulovani nuo ensin pois. http://www.ravelry.com/people/pikkeliina/stash

    VastaaPoista