lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kyjy:ilyt jatkuvat

Pääsin vihdoin kotiin Kylpylä reissulta ja sain kaikki omat langat käsiini. Ihanaa!

Aloitin heti Novita Flip Flopista parveketuoleihin päälysiä. En tiedä, miltä ne valmiina tuntuvat, mutta tulee ainakin vähän väriä parvekkeelle ja ehkä ne pehmentävät taitettavia tuolejakin hieman.
Seuraavana työnä aloitin Novitan Hawajista ponchoa. Hieman tuntuu ettei siitä ponchoa tule, kun näyttää niin oudolta, mutta ehkä se muotoutuu, kun saan lisää tehtyä.

Kuvassa Flip Flop lilana ja Hawaji valkoisena

Ikaalisissa sain valmiiksi lisää tiskirättejä. Lankana on Novitan Tennessee sekä puuvillalankaa. Hieman on kuva epätarkka, kun piti patterien loppumisen vuoksi toimia nopeasti.

Valmiiksi sain myös lisää viuhkamaisia kirjanmerkkejä. Yksi, sininen, on jo lähtenyt maailmalle uuteen kotiinsa. Nämä ovat kyllä mielestäni aivan ihania - ja niin nopeita tehdä.

Reissussa lopettelin vielä unisukat, mutta ne aloitin jo ennen Kyjy:ä eli niitä ei lasketa mukaan Kyjy:yn.
Näissä lankana on Austermann Merino, jonka sain SNY:ltäni. Ihanan tuntuiset sukat; vaikken ole ehtinyt vielä niitä päättelemään, käytin niitä jo nukkumaan mennessäni. ;)

KyJy listaani laiton tuonne sivupalkkiin, mutta lista varmasti vielä elää - tai pakkohan sen on, kun lopusta puuttuu vielä kolme tekelettä.
Vielä tähän postatuksen loppuun KyJy:ni summa summarum: paljon on aloittamatta eikä mitään ole vielä kokonaan valmiina.
Mutta, onhan tässä vielä aikaa jäljellä...

1 kommentti:

  1. Onhan täälläkin mukavasti tullut uusia töitä! Ja valmistakin olet saanut, hienoa. :) Itsellä ei ole yksikään KyJy vielä valmis, mutta aikaa onneksi tosiaan on. Tiskirättiä olen eniten tehnyt, moneen en ole aloituksen jälkeen koskenutkaan... Tuntuu, että olisi mukavaa tehdä yksi kerralla valmiiksi, niin ohje pysyisi paremmin mielessä. Jos tekee vähän kutakin, menee helposti sekaisin. Töiden jälkeen kun illalla aloittelee KyJyt, ei ehdi kovin paljoa kerralla tehdä. Että ihan alkutekijöissään kaikki, mutta ehkä se tästä vielä iloksikin muuttuu. Tai onhan noita käsitöitä ilo tehdä, ei siinä mitään. :) Töissä on kyllä tarjennut, huh-huh! Meinaa olla aika väsynyt olo, vaikka kuinka koittaa vettä juoda. Sulla meni sitten koko loma sairastaessa? Kurja juttu. Selkä meilläkin tuntuu nyt olevan se yleisin poissaolon syy. :(

    VastaaPoista