sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Hiipumista

Hieman on KyJy innostus hiipunut. Olen lukenut muidenkin blogeista samaa fiilistä. Ehkä se on se selkäytimeen iskostunut ajatus, että pitää tehdä valmiiksi, kun aloittaa ennen kuin aloittaa seuraavan työn. Tässä projektien sarjassa pitää vaan aloittaa eikä ole vielä kiire valmistumisella. Se tekee sen, ettei keskity kunnolla oikeen mihinkään työhönsä. Ehkä sitten, kun on kaikki aloitettuina, saan rauhan ja voin rentoutuneesti tehdä yhden kerrallaan valmiiksi.

Viikonloppuna olimme mökillä ja säänherra antoi minulle hyvän syyn tehdä Malibu-takkiani; satoi vettä kaatamalla aika ajoin. En voinut tehdä ulkona mitään, joten luvan kanssa sain istua sisällä.
Kävin myös Lielahdessa Lankamaailmassa ja ostin alesta muutamat langat. Niistä aloitin tekemään lasten tumppu/sukka/huivi/päähine -settejä. Ajattelin lahjoittaa ne Vauvakassi-keräykseen. Näin on jokin hyvä syy tehdä pienempiä töitä, jotka valmistuvatkin nopeammin.

Näin siis KyJy-listani muuttui jälleen. Eläväksihän se on luotu, joten siitä en ota paineita. Muutokset ovat tässä tapauksessa vain hyväksi, että saan innostuksen pysymään yllä.
Kuvia laitan, kunhan kerkiän.

1 kommentti:

  1. Mäkään en ole saanut aloitettua samaa tahtia töitä, kuin alussa. Mutta onneksi edes alussa tuli reilusti aloitettuja! Sulla on vielä paremmin, joten eihän tässä hätää vielä ole. Tsemppiä vaan! Eiköhän se tästä. :)

    VastaaPoista