torstai 21. heinäkuuta 2011

Ensimmäinen KyJy valmiina!

Innostuin KyJy suunnitelmistani poiketen tekemään Vapaa Valinnan ekopuuvillalangasta mansikka- ja mustikka-pipot veljeni tytöille. Ohjeen otin Novitan muksuekstra lehdestä hieman silmukkamääriä muutellen. Aloitin tekemään pipoja maanantaina ja valmiiksi sain molemmat keskiviikkona. Sitä se teettää, kun innostuu jostain todenteolla.
Mansikassa on hieman enemmän kireyttä, kun siinä kulkee keltainen lanka sisäpuolella pilkkujen vuoksi. Toivottavasti kuitenkin mahtuvat saajille.

Ehkä nyt saan lisää intoa KyJy:ilyyni.

2 kommenttia:

  1. Ai kun nätit pipot! :) Olitpa nopeasti saanut valmiiksikin! Itekin olen tehnyt muutamaa työtä heti aloituksen jälkeen reilusti, kun on ollut aikaa ja innostusta. Eiköhän me tämä kunnialla loppuun viedä! :) Sadekelejä ainakin taas piisaa, että saa sisällä tehdä käsitöitä hyvällä mielellä. Mites töissä on mennyt? Meillä on ollut ihan sairaan helppo viikko! Ihanaa vaihtelua, kerrankin näin! :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Nuo pipot ovat kyllä mainiot! :) Itsekin olen pohtinut noiden neulomista, mutta ainakaan toistaiseksi lankavarastostani ei ole käteen osunut sopivaa lankaa...

    VastaaPoista