torstai 28. heinäkuuta 2011

KyJy:ily jatkuu

Vielä muutama työ aloittamatta, sitten saan rauhassa tehdä valmiiksi.

Surffailin netissä ja Mohariinan sivuilla näin kuusikulmaisista palasista tehdyt patalaput. Innostuin asiasta ja aloin tekemään Novitan Flip Flopista samanlaisia palasia. Päätinkin vaihtaa aiemmin aloittamani tuolinpäällisen tähän palapeittoon. Palasista tulee erittäin kivan näköiset ja peitosta tukeva. Mielestänin Flip Flop sopii tähän oikein hyvin.
Aloitin kerran jo purkuuseen joutuneista Rose Mohair langoista huivin tekemisen. Se on jo kolmas vai neljäs huivi tässä projektissa, mutta menköön. Saas nähdä ehdinkö saada kaikki valmiiksi. Lohtunani on, että sanoin TV-luvan irti tämän kuun loppuun ja sitten ehdin tekemään paremmin käsitöitä, kun ei tarvitse päivystää TV:n edessä koko iltaa.

1 kommentti:

  1. Kivoja kuusikulmioita! Laitoin itsellenikin ohjeen linkin muistiin, tahdon kokeilla. Sullakin on näköjään 4 aloitusta vielä, kuten mullakin. Hienosti menee! :) Jaa tv-luvan sanoit irti? Huh, mitäs teidän nuoret siihen tuumasi? Mä en kyllä pärjäisi ilman telkkaria, en millään. On niin monta hyvää sarjaa, joihin on koukussa. :)

    VastaaPoista