torstai 2. helmikuuta 2012

Pipo pakkasen puremaan päähäni

Tein varastossa olleesta Novitan Purosta itselleni pipan. Ohje on Novitan syksyn 2009 lehdestä ja piposta tuli oikein kiva, tosin näillä pakkasilla ei mikään tunnu riittävän.
Mallipäänä on poikani pää, mutta sehän ei ole pääosassa, vaan tekemäni käsityö ;)

3 kommenttia:

  1. Hieno pipo, ihanat värit! Koita jaksaa, ensi viikoksi on luvattu lauhtuvaa säätä onneksi. Kyllä on täällä lämpimiä ajatuksia ajateltu teidän raatavien puolesta. :) Saitko sen asun muuten?

    VastaaPoista
  2. Nätti pipo,ja varmasti lämmin!

    VastaaPoista
  3. Niin ja jos on sitä kymmentäkään pakkasta! Eikös ne luvannut vielä vähemmänkin... Hyvä vaan! Vielä viikonlopun yli kun jaksaisi pakkasia. Kävin kyllä pienellä lumikenkäilyllä kotipihassa, huivi naaman edessä pystyi hyvin. :) Kiva että sait asun! Vielä kun tosiaan keksisi tarpeeksi lämmittävät asusteet. Sama ongelma itselläni, vaikka kävin vain lääkärissä. Kylmä ulkona ja hiki sisällä talvivaatteissa. Mun piti mennä ma töihin, mutta en pysty. Saikku jatkuu kuun loppuun. Sain myös 7 kerran lähetteen fysikaaliseen kädestä. Saa nähdä mitä siellä selviää. Selkä paheni viime yönä, heräsin kipuun joka nyt jatkui ylöspäin, lapaa kohti. Sain viimeinkin lähetteen röntgeniin ja kävin siellä. Saa nähdä löytyykö mitään. Kävin työmaalla takasin tullessa ja näin työkavereita. Kovasti siellä kaivattiin ja kyseltiin töihin. Yksi muisti mun olleen saikulla jo vuoden! :D Niin se aika menee nopeesti. Niin ja se yks projekti on sujunut miinusmerkkisesti, ei paljon mutta hieman. :)

    VastaaPoista