lauantai 11. helmikuuta 2012

Toiset tumpputempauksen tumput

Tein tumput virkkaamalla Novitan Teddystä. Ei mitkään huippuhienot, mutta tulipahan kokeiltua virkkaamista sekä sain Teddyä kulutettua. Lankahan on aiemmin purkuuseen joutuneesta neuletakki tekeleestäni.
Kuvassa tumput näyttävät eriparisilta ja ovat muutenkin surkean näköiset, mutta kädessä ne ovat ihan ok. Mietin, josko niihin laittaisi sisälle flanellivuoren, että olisivat vielä lämpoisemmät. Täytyy nyt tuumia rauhassa...

1 kommentti:

  1. Nyt itse asiassa käsi on tuntunut todella hyvältä! Olen pitkästä aikaa tosi tyytyväinen ja odotan innolla uutta akupunktio-kertaa. :) Uskoisin että se auttoi tähän vihdoinkin. Juu, eipä sinne töihin muuten sinänsä kiire ole, mutta tuo rahallinen puoli... Eilinen oli niin kiirusta, Tampereellakin tuli käytyä kahteen kertaan. Tänään sitten on vaan tullut löhöiltyä. Sain muuten Irmalta semmoisen sykemittarin, joka on kolme päivää koko ajan mulla. Sitten siitä saa tarkat analyysit sykkeestä. Tosi mielenkiintoista! Pitää vaan huomenna tehdä kunnon lenkki, että näkee siitä palautumisen. Huomenna mittari on mulla viimeistä päivää. Pikaista paranemista teille!

    VastaaPoista