torstai 16. helmikuuta 2012

Valmiina tumput ja sukat

Sain valmiiksi toiset virkatut tumput. Halusin vielä kokeilla virkkaamista Teddy tumppujen jälkeen jollain toisella langalla ja virkkasin Novitan Woolilla tumput. Lopputulos näkyy tässä
 Lopullisena päätelmänäni on, että  jatkossa en virkkaa tumppuja. Mielestäni niistä tulee paljon rumemmat kuin neuloen tehdyt tumput. Nämä olkoot viimeiset virkatut tumput, mitkä teen - toivottavasti.

Sukkatempaukseen sain valmiiksi jämälankasukat. En tiedä, minkä langan loppuja käytin, mutta tälläiseltä näyttävät valmiit sukat
 Harmaa lanka meni kokonaan, mutta valkoista lankaa jäi vielä jonkin verran. Nämä sukat ovat omaa kokoani ja ajattelin viedä ne mökille jalkoja lämmittämään. Siellä tarvitaan aina sukkia - paitsi kesällä, toivottavasti.

Vielä viimeisenä tähän postaukseen laitan kuvan ystävänpäivälahjastani, jonka sain erittäin hyvältä työkaveriltani. Hän on ollut sairaslomalla, joten tapasimme ystävänpäivänä kaffen merkeissä kaupungilla ja yllätyksekseni hän antoi minulle nämä
Novitan sukkalehden ohjeella tehdyt Piirakkasukat. "Hirrrveeen nätit sukat" (kuten Leena Heffner os.Herppeenluoma sanoisi). Olin aivan myyty näihin sukkiin ja värikin on oikein kiva. Harmi vaan etten taida näitä uskaltaa käyttää, kun ovat niin kauniit.

Tässä taas näitä uusia tekeleitä, jatkoa seuraa, kunhan ehdin tekemään.

1 kommentti:

  1. En olekaan oikeastaan edes ajatellut, että voisi virkatakin tumput. Sukkia aloin virkkaamaan KyJy-työnä, saa nähdä tuleeko niistä mitään. Ei oikein muakaan houkuta tumppujen virkkaus kovasti... Hienoja töitä olet taas tehnyt ja upeat sukat saanut! Hauska malli tuokin, on niin paljon mitä pitäisi kokeilla.

    Käsi on oikeastaan aika samanlainen, kuin ennen akupunktiota. Huomenna on uusi aika. Toivottavasti olisi sitten taas parempi. Selkä pysyy kurissa joten kuten lääkkeillä, mutta ei niitäkään kiva ole koko aikaa popsia. Kävin kävelemässä eilen 35min ja alkoi selkää särkeä todella paljon siellä. Vaikka olin ottanut lääkettä... En tiedä mihin tän kanssa vielä joutuu. Kiva että alat olla paranemassa! Juu ei lunta toivo yhtään enempää, vaikka kotona olenkin. On niin kovasti lumitöitä! Voimia!

    VastaaPoista