lauantai 30. marraskuuta 2013

Käsitöitä ja muita töitä...

Hieman on jäänyt blogin päivitys marraskuulta, kun vaihdoin työpaikkaa. Sanoin itseni irti vanhasta työstä ja aloitin uuden työn. Uusi paikka ja uudet jutut on vieneet aikaa ja energiaa, mutta olen sentään jotain saanut valmiiksikin asti. 
Nämä sukat menivät tytärpuoleni tuttavalle, joka oli kysellyt, josko tekisin hänellekin ja hänen parivuotiaalle lapselleen sukat. Ystävä oli ihastellut tekemiäni neuleita tytärpuolen pojan yllä. Vielä en tiedä, olivatko sukat sopivan kokoiset varsinkin lapsen sukat. Lankana molemmissa on 7- veikkaa ja aikuisen sukkien mallina on Olga-sukat tiimalasi kantapäällä.

Toinen valmistunut projekti oli 4-5 vuotiaalle parsinlankatumput. Nämä olivat kuulemma juuri oikean kokoiset ja ne menivät käsityöpiirini vakijäsenen lapsenlapselle, sille tytölle, joka oli niitä parsinpätkiä minulle leikellyt. :) hän oli kuulemma heti laittanut tumput käteensä ja ottanut ne mukaansa päiväkotiin. Oli tykännyt niistä eli varmasti saan lisää parsinpätkiä. :D

Lisää valmista on tullut, perussukat itselleni 7-veljeksestä, raidasta ja harmaasta.
Tämä tonttu on kokeiluversio. Ihan hauska tuli, vaikka hattu olisi saanut olla leveämpi lierinen. Lankana 7- veljestä ja sisällä täytevanu.
Kettukarkki lapaset
Nämä ovat ensimmäiset kirjoneuleeni. Ohjeen otin Facebook ryhmästä ja olen kyllä tyytyväinen. Hieman on kiristystä kettujen kohdalla, mutta niin kuin sanoin, nämä ovat ekat kirjoneuleeni. Mustat silmät tein jälkipistoina, kun niitä tuli vain sinne tänne. Nämä on olleet valmiina jo hetken, mutta nyt sain aikaiseksi päätellä ne. Lankana 7- veljestä.
Nämä lovikkalapaset on 7- veikasta ja ovat lapsen kokoa. Nämä menevät myös pukinkonttiin, jos vaikka ovat sopivat ja mieluiset jollekin lapselle. ;)

1 kommentti:

  1. Sulla on paljon kauniita neuleita! Minäkin tein kettulapaset, niitä on näkynyt monissa blogeissa.

    VastaaPoista