sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Sopivasti valmiiksi kevätjuhliin

Sain kuin sainkin valmiiksi tyttäreni kevätjuhliin virkatun boleron Novitan ohjeella Dropsin Muskat langasta. Valkoisen T-paidan päällä bolero näyttää oikein hyvältä, niin hyvältä, että ystäväni tilasi itselleenkin samanlaisen. Saas nähdä, kuinka ehdin tehdä muiden kesäjuttujen lomaan.
                                                                                           


Valmiiksi sain myös Novitan Flip Flopista pienen kesäkassin. Oikein kivan oloinen verkkokassi pienten juttujen kuljettamiseen. Ohje on Novitan lehdestä.
Hieman pelkäsin viime viikolla, että voinko kesällä tehdä käsitöitä, kun olin pari päivää sairaslomalla oikean etusormen takia. Sormen keskimmäinen nivel oli todella kipeä enkä voinut koukistaa sitä. Olisiko nivelrikko ehtinyt jo siihenkin niveleen?
Onneksi lepo auttoi sekä hevosbalsami, jota niveleen levitin ja pystyin virkkaamaan boleroa. Ja nyt on neljä viikkoa lomaa lepuuttaa sormea. Ihanaa!
Kutomista en kipeällä sormella kokeillut, mutta virkkaamista pystyin tekemään rasittamatta sitä. Eniten ehkä siihen tuntuu tämä koneella kirjoittaminen ;)

2 kommenttia:

  1. Terveisiä Bulgariasta! :) Matka oli oikein onnistunut ja on mukava jatkaa lämpöisiä kelejä Suomessakin! Tuosta Flip Flopista muuten, en muista sanoinko jo, että oli se sittenkin aika mukavaa virkata kassia tehdessä. Taisi olla ensimmäisellä kerralla liian pieni koukku kun lanka tahtoi erottua. Ihanat työt olet taas tehnyt. Oikein mukavaa lomaa!!! :D

    VastaaPoista
  2. Jos sitä sitten lähdettäis mukaan siihen Kyjy:yn, kun KYH-ilmoittautuminen meni ohi! Olen tehnyt suunnitelmia KYH:a varten, joten ainakin on ne jo valmiina. Myös puikkoja/koukkuja ja lankoja olen töitä varten haalinut. Olen vasta nuo yhdet sukat ehtinyt aloittaa ja saada valmiiksi KYH-ajan puitteissa, joten saa nähdä olisiko siitä tullutkaan mitään. Meilläkin on hyttysiä, tosin paarmat on inhottavampi ongelma! Mutta nyt pitää nauttia, kun säitä on. Eikös ne taas luvanneet viilenevää ensi viikolle...

    VastaaPoista