perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kesäyöstä Jouluyöhön

Ilmoittauduin mukaan KyJy:yn eli Kesäyöstä Jouluyöhön.
Tässä haasteessa tahti tuntuu olevan minun vauhtini mukainen ja samalla voi suunnitella ja tehdä valmiiksi ensi joulun lahjoja.
Nyt onkin hyvä hetki miettiä joulua, kun mittarilukemat näyttävät mitä näyttävät. Onneksi on loma päällä ja koiruuden jalatkin saatiin toiseen kertaan hoideltua kuntoon, josko nyt lähtisivät paranemaan.

Valmista en ole nyt saanut kuvattavaksi asti, kun olen mökkeillyt koiran kanssa ja lueskellut vaihteeksi. Tänään täytyy paneutua käsityölehtiin ja ohjeisiin ja alkaa suunnittelemaan KyJy:n tekeleitä.
Kuvia tulee heti, kun saan jotain valmiiksi asti.

Lämmintä kesää kaikille lukijoille!

3 kommenttia:

  1. Ilmoittauduttu! :) Nyt vaan töitä suunnittelemaan ja lankoja valmiiksi katsomaan. Katselin tuota KYH-listaani ja huomasin, että mulla ei sitten kuitenkaan ollut puikkoja yhteen pipoon... Tarvii katsoa vielä muutkin varmasti valmiiksi. On sitten helppo aloitella, kun on langat ja työvälineet kaikki kotona. :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei!! Kurja kuulla selästäsi! :( Mulla on kans vähän vihoitellut, mutta olen saanut sen liikkumalla vertymään. Yksi aamu naamaa pestessä pelästyin, napsahti niin että pelästyin siihen jääväni... Mut onneks ei. Varovainen tarvii silti olla. Toivottavasti saat ittes pian kuntoon! Mä sain neulottua maaten palatossujen palasia... :) Isoäidinneliö voisi myös onnistua. Tosin kädet väsyy kyllä äkkiä. Kurjaa kun et voi istuakaan. :( Meinasin pyytää sua tonne yhteen neuletapaamiseen mukaan, mut et sä taida nyt päästä mihkään. Paranemisia!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, että kävit kommentoimassa mun blogia. Näytät osallistuvan aivan samaan kuin minäkin. Olen haalinut omia koulussa värjäämiäni lankoja vanhempieni luota, jotta pääsen aloittamaan niitä lukuisia pareja sukkia :) Ja niin, me löydettiin tänään 22 kätköä!

    VastaaPoista