maanantai 6. joulukuuta 2010

Ensimmäinen joululahja annettu

Tein tyttäreni kummitädille Ullan ohjeen mukaan onteloneulelapaset "Tassu". Sen verran muutin ohjetta, etten tehnyt peukaloa varten lisäyksia, kun tuntui, että niiden kanssa tumpuista olisi tullut liian löysät. Lapaset on jo annettu eteenpäin ja ne tuntuivat saajasta pehmeiltä. Uskon, että käyttöä löytyy.
Valmiiksi olen saanut myös kaulurin, mutta siitä ei vielä ole kuvaa. Puolivalmiina - eli toinen sukka valmis, toinen kesken - on tyttäreni kaverille joululahjasukat. Näistä kuvat myöhemmin.
ps.
SNY:n lähettämät villasukat ovat kohta jo puhki kulutetut - ne ovat jalassa joka ilta. Ihanat sukat! Kiitos vielä niistä.

2 kommenttia:

  1. Kauniit lapaset olet tehnyt. Kiva kuulla, että sukat ovat käytössä;) Täällä mietin viimeistä pakettia ja laitan sitten postiin, kun olen saanut valmiiksi. Hyvää joulun odotusta. Snysi

    VastaaPoista
  2. Ihanat lapaset! Mistä löytäisin niihin ohjeen? Yritin googlettaa, mutta en löytänyt. Kiva kun olet saanut tehtyä sitä esitystä! Laitatko sähköpostilla mulle tulemaan sen, olis kiva nähdä. Laitoin blogiini kuvia vanhoista tekemistäni töistä. :)

    VastaaPoista