sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syystouhuja

Viikonloput mökillä, mutta aina käsityö - tai kaksi - mukana. Ihanat lauantai-illat radiota kuunnellessa ja käsitöitä tehdessä. Mieli lepää useinkin rankkojen työviikkojen päätteeksi.

Valmiiksi saatettu:
Veljen tyttö tilasi vaaleanpunaisen perhoskirjanmerkin, samanlaisen kuin olin aiemmin tehnyt sinisenä. Ei ehkä ole aivan samanlainen, mutta perhonen kylläkin. Tänään jätin tämän heille, kun palautimme lainassa olleen peräkärryn. Palautteen kuulen myöhemmin.
Blend Bamboo langasta huivi Perlatan Pitsigootti-huivin ohjeella. Tämä jää itselleni, koska olin tehnyt oikealla kerroksella muutaman silmukan nurjaa ja jouduin purkamaan muutaman kerroksen jälkeen. Hieman jäi löysähköjä silmukoita, jotka ainakin minä huomaan.
Huivi on oikeasti täysin musta, mutta kuvasta sitä ei huomaa. Paremman kuvan kuviosta näkee Ravelrystä.
Kesäsukat tyttärelleni, kun hän tykkää pitää lyhytvartisia sukkia. Nämä olivat pitkään vaiheessa ja vihdoin tein loppuun saakka. Lankana on Löytötavaratalosta ostamaani lankaa, jonka vyöte on jo hukassa. Ohut lanka ja 2,5 puikot, perusmalli koko 38.
Tässä pieni ikuisuusprojekti, jonka saatoin väkisin valmiiksi tänä viikonloppuna. Super Mario sukat veljelleni. Pelasimme paljon Super Mariota Nintendolla, kun minä olin nuori ja veljeni lapsi. Monen monta hauskaa hetkeä tuli vietettyä yhdessä. Näin tälläiset samantapaiset http://langanpaastakiinni.blogspot.fi/2014/03/kiipea-super-mario-kiipea.html ja siitä sain idean. Hieman muutin ja lisäsin kuvioita. Itse sukat tuli nopeasti valmiiksi 7-veikasta, vaikka haastetta teetti kaksivärisyys; pohjat on oranssilla ja varret ja jalkaterän päällinen sinisellä. Kuviot on tehty jälkipistoilla jämälankoja käyttäen.
Tässä sukkien etupuolet
ja tässä takapuolet
Itse olen tyytyväinen, mutta palautteen varmasti kuulen myöhemmin, kun veljeni palaa kotiinsa ja löytää sukat kuistiltaan.

2 kommenttia:

  1. Todella kivat Super-Mario-sukat! Olet vienyt ideaa vielä eteenpäin: prinsessa on tosi hyvä idea ja tuo oranssi muuri. Veljesi tykkää varmasti! :)

    VastaaPoista
  2. Oletpas saanut paljon valmiiksi neuleita! Ei tuosta huivista huomaa mitään löysiä silmukoita, aivan upea huivi! Kuten myös muutkin neuleet.

    VastaaPoista