tiistai 2. syyskuuta 2014

Palautetta...

Sain hieman palautetta äidiltäni, kun blogini päivittyy niin hitaasti nykyään. Yritän ryhdistäytyä ja päivittää useammin.

Tässä viimeisimpiä tekeleitäni:

Lapselle nuttu kahdesta kuuskulmapalasta. Oli pakko kokeilla tätä, kun näin kuvia näistä netissä. Ohje on Strömsö ohjelman sivuilta. Hieman oli tylsähkö työ, kun virkattiin vain yhtä ja samaa kerros kerrokselta, mutta lopputulos on mieluinen ja oli helppo nuttu tehdä. Lankana Novitan Puro Batik.
Tästä puuttuu vielä napit.
Valmiiksi sain myös miehen tyttärelle 30-vuotis lahjaksi annetun haarukkapitsihuivin. Kuva ei ole huiville eduksi, kyllä siitä niin nätti tuli omastanikin mielestä.
Alemmassa kuvassa huivi on kaksinkerroin, kun se on niin iso ettei kuvaaminen suorana onnistunut kotioloissa. Lankana käytin Hjerte Garnin Blend Bamboota ja ohje on Novitan sivuilta.
Käsityöpiirini projekti etenee, mutta siitä otan kuvan vasta sen valmistuttua kokonaan.

Paljon olisi to do-listalla tehtävää, mutta vielä pari viikkoa olen perheemme ainoa tienaaja, joten on pakko painaa töissä pitkää päivää ja tehdä ylitöitä. Työnteko häiritsee pahasti tätä rakasta harrastustani, mutta yritän jokaisessa mahdollisessa välissä saada valmista aikaiseksi. 
Kirjoitin listan töistä, mitä pitää ja haluan tehdä ja yritän niitä toteuttaa.

Ai nii, vielä yksi lähestulkoon valmis...
Sain töistäni laatikkokaupalla poistoon meneviä vhs- ja c-kasetteja, joista olen alkanut tekemään valmiita juttuja. Ekana tein mökin ulkohuusiin mattoa, mutta se vaatii lisää ollakseen tarpeeksi iso sinne. Viikonloppu vaan loppui  kesken, joten tätä mattoa jatkan seuraavalla mökilläolo kerralla.
Nyt takaisin käsitöiden pariin ennen kuin pitää lähteä töihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti