torstai 20. lokakuuta 2011

KyJy #21 valmiina

Kärjestä aloitetut Raggegarn sukat valmiina. Hieman takkusin tiimalasikantapään kanssa, mutta jotenkin senkin sain tehtyä. Toisessa sukassa luin ohjeita uudesta Novitan sukkalehdestä ja löysinkin oikean tyylin, mutten voinut tehdä sitä oikein, koska ensimmäisessä sukassa olin tehnyt kantapään erilailla. No, taaplasin tyylilläni ja samanlaiset niistä lopulta tuli.
Nämä menee miehelleni, koska lanka on karkeaa ja mieheni kantapäätkin ovat karheat. Siinä sitten hinkkaavat toisiaan vasten ;)

Lisäsin blogini loppuun nuoren neuleystäväni blogin osoitteen. Käykää katselemassa ja ihastelemassa kuinka nuorikin voi osata ja olla innostunut käsitöistä.

3 kommenttia:

  1. Minäkin teen tiimalasikantapään nykyisin sukkiin, kun opin sen tekniikan. Pitääpä käydä kurkkaamassa mainitsemaasi blogiin:)

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä ihan mun tuuria, että käsi kipeytyy kun innostus tehdä käsitöitä on suurin. :( Nyt on onneksi ollut vähän parempi. Hauskasti kirjoitit karheiden sukkien sopivan karheisiin kantapäihin! :) Voimia töihin ja kotioloihin myös!

    VastaaPoista
  3. Sanopas muuten tuolle nuorelle neuleystävällesi, että muokkaa kommentin kirjoitusta. En pystynyt kommentoimaan hänen blogiinsa, kun ei ole vaadittua tiliä. Varmaan muillakin sama ongelma voi tulla vastaan. :)

    VastaaPoista