keskiviikko 24. elokuuta 2011

Panache huivi valmis - KyJy #8

Panache huivi valmis! Tuli aivan ihana. Nyt olen kahden vaiheilla, annanko sen eteenpäin vai pidänkö itselläni. Toisaalta voin aina tehdä uuden itselleni, ohje ei ollut vaikea kunhan vaan keskittyi. Kuvaaminen oli vaikeaa huivin koon vuoksi. Lankana käytin Viron villaa kahta eri väriä, vaikka värit sopivatkin todella hyvin yhteen. Voi olla, että täytyy tehdä toinenkin tällainen jossain vaiheessa ;)

8 kommenttia:

 1. Kaunis on, ihanan ilmavan näköinen huivi! Väritkin vaihtuvat kauniisti. Enpä itse ainakaan raatsisi laittaa eteenpäin :)

  VastaaPoista
 2. Panache huivi on kyllä kaunis, itse sain keväällä huivivaihdossa punaisen panachen ja pidän siitä ´paljon. Kauniin värinen sinun huivisi, huiveja on aina vaikea kuvata ainakin minusta.

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Erityisesti tuo liila on mieleeni. Upea työ! :) Kurjaa, kun aina on muutoksia töissä. Niin meilläkin, mutta ei vielä noin pahoja. Saa nähdä mitä vielä on edessä... Onneksi saa nyt viikon parannella tuota rannetta. Pian tosiaan nähdään ja sitä odotellessa! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniisti sopivat yhteen nuo värit, en olekaan koskaan tullut ajatelleeksi sekoittaa vironvilloja keskenään... Täytyy muistaa katsoa lankoja "sillä silmällä" kun seuraavan kerran pääsen Viroon! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan upea huivi! Erittäin kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Upea!
  Enpä olisi osannut ajatella, että tuossa on kahta eri lankaa.

  VastaaPoista