torstai 9. joulukuuta 2010

Joululahjoja valmistuu

Pikkuhiljaa olen saanut valmiiksi joululahjoja - onneksi, sillä viikon lomani ennen joulua päättyy pian. Joulunalusaika on töissäni erittäin kiireistä ja ylitöiden vuoksi ei ole varmaa, jaksaako/ehtiikö lahjoja enää tekemään ennen aattoa. Ettei sitten käy niin kuin äitini on kertonut, että heillä oli joskus lahja puikkoineen paketissa ja antaja teki sen valmiiksi aaton jälkeen.

Tässä ensin kauluri, jonka tein jo aiemmin valmiiksi. Lankana on alpacan ja merinovillan sekoitus. Malli on Kauneimmat Käsityöt lehdestä. Vielä en tiedä kenelle tämän annan, jos annan kenellekään. Kuva on hieman huono, kun ei ollut mallia jonka kaulaan sen olisi sujauttanut.
 Seuraavana ovat tyttäreni kaverille tekemäni villasukat. Ohje on myös Kauneimmat Käsityöt lehdestä ja lankana on Novitan Tuomas sukkalanka. Tämä kaveri tekee myös itse käsitöitä, siksi tein hieman erilaiset palmikkokuvioiset sukat hänelle. Näissä sukissa tein ensimmäistä kertaa tiimalasikantapään. Olin itse tyytyväinen näihin sukkiin, vaikka kuva ei annakkaan oikeutta niille.
 Viimeisinä vaan ei vähäisimpinä on kuva huovutetuista palatossuista. Nämä onnistuivat hyvin, vaikken tykkää siitä muovipussiosuudesta huovuttamisessa. Kun olisi jokin muu konsti pesukoneeseen laittaessa niiden muovipussien kiinni pistelemisen sijaan. Lankana on Novitan Huopasta kahta eri väriä ja ohje on Novitan. Kuvassa tossut ovat vielä loppusilausta vailla. Nämä menevät veljeni vanhemmalle tyttärelle. (Äiti; hysss!)
Tässä näitä onneksi valmiina asti. Nyt jatkan Jouluradion kuuntelemista ja keskeneräisten lahjojen valmistamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti