perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulu lähestyy...

Joululahjat on kaikki valmiina. Ihanan rentouttava tunne.

Viimeiseksi sain valmiiksi tyttäreni koulukaverille sukat - siis kahdelle hänen kaverilleen tuli tehtyä sukat. Näissä lankana on Novitan Tuomas sukkalanka sekä punaisena lankana Novitan 7-veljestä. Malli on omasta päästä ja ihan ok:t tuli.
 Lopuista Huopasen jämistä tein palatossut, jotka huovutin. Ulkonäkö ei ole lahjaksi annettavaa sorttia, joten venytin tossut pojalle sopiviksi. Hän käyttää niitä illalla ja yöllä - löysin ne hänen sängystään lakanan solmuista kuvattaviksi.
 Postista noudin tällaisen kauniin paketin. Joulukuun SNY pakettini, se viimeinen tällä erää.
Paketti sisälsi kaikkea ihanaa: Dropsin Karismaa kaksi kerää, Dropsin Fabelia kaksi kerää, konvehteja, Havin servettejä sekä joulukortin. KIITOS Neule-Kirppu! Hieman on haikea mieli, kun SNY loppuu. Varsinkin tämä viimeinen paketti toi hymyn huulilleni ja hyvän mielen todella raskaan työviikon jälkeen.
Nämä alla olevat sukat toivat myös erittäin hyvän mielen minulle parisen päivää sitten. Eräs asiakkaani oli tehnyt nämä minulle joululahjaksi. Aivan ihanat sukat ja täydellisesti minun jalkoihini sopivat.

1 kommentti:

  1. Haikeat hyvästit tälle sny-kierrokselle. On ollut kiva suunnitella paketteja ja jännätä mitä mieltä vastaanottaja on paketista. Sulla on kauniita käsitöitä blogissasi, tulen varmaan jatkossakin piipahtamaan täällä. Hauskaa ja rentouttavaa jouluviikkoa sulle ja perheellesi! Toivottaa Neule-Kirppu

    VastaaPoista