maanantai 24. huhtikuuta 2017

Kevättä on jo ilmassa

Ihana kevään tuoksu jo ulkona. Melkein joka päivä paistaa aurinko ja sateisina päivinä mietin, että sade auttaa luontoa heräämään. Leskenlehtiä kukkii jo lämpimimmillä paikoilla ja kohta saamme nähdä silmut puissa. Kesä lähenee ja minun ensimmäinen lomaviikkoni 13 kuukauteen!
Sitä odotellessa olen taas hieman ahkeroinut.

Jälleen kerran tyttärentyttärelleni neuletakki. Lankana on akryylilanka, mutta vyöte on nyt jossain enkä sitä löydä. Sain kaiken lopun langan käytettyä, ehkä hieman olisi voinut olla sitä enemmän, että etukappaleet olisivat olleet samankokoisia. Eipä tuo ero käytössä haittaa eikä näy.
Ohje on Dropsin Little Jamboree -jakku. Oli helppo tehdä ja nätti malli, mutta hieman tylsä 2,5 koon puikoilla.
Tyttärentyttäreni käy muskarissa ja on kuulemma innostunut munamarakasseista. Muistin säilöneeni aiemmilta pääsiäisiltä suklaamunien sisuksia ja nyt laitoin kahteen sisään riisiä ja virkkasin päälliset. Näin sain tehtyä hänelle omat munamarakassit. Lankana marakasseissa on Blend Bamboo.
Korin virkkasin vanhasta trikookuteen jämästä, olen sen jostain saanut. Kori on juuri sopiva marakasseille ja tytön käteen sopiva. Oli mieluinen vieminen käydessäni heillä.
 Seuraavaan projektiin sainkin kulutettua lankojen loppuja. Neuloin edellisen postauksen ohjeella nukelle pipan sekä oman pääni mukaan neuletakin.
Takkiin tein saman kuvion kuin pipassakin on. Nappeja en laittanut, että tyttärentyttäreni voisi itsekin jossain vaiheessa pukea takin nukelle.
Takki on tehty helmasta helmaan ja sivusaumat pistelty kiinni. Taakse tein resoria, kun en ollut varma jääkö takki tälle meillä olevalle nukelle vai vienkö sen tyttärelläni olevalle nukelle. Sinnehän se sitten lopulta päätyi hieman yläkuvassa olevaa nukkea isommalle nukelle - ja hyvin sopi.
Nämä kaksi jämälangoista tehtyä "poikaa" menee kirkolleni vapputapahtumaan myyntipöytäämme. Toiselta puuttuu vielä hiukset ja molemmille tulee vielä kaulahuivit, muuten ovat jo valmiina.

Tässä näitä taas. Keskeneräisiä on jälleen, vaikka koko ajan jotakin teen. Suunnitelmia on vaikka kuinka paljon, kun vaan vapaa-aika riittäisi toteuttamaan niitä. Nyt palaan yhden projektin pariin, että ehdin illaksi töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti