maanantai 26. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen päivitys

 Tämän pipan nimi on "Kalevan kirkoneteisen kahvikuppi-pipo". Nimi tulee kirkoneteisessä kahvituksissa käytettävistä kertakäyttömukeista, niissä on selkeä neuleohje. Kuva kupista alla
Hieman muutin pipaan sydämen mallia, kun muuten olisi tullut liian pitkulainen sydän mielestäni. Pipan annoin käsityöpiirini osallistujalle, kun hänen kanssaan olimme mallista keskustelleet. Hän oli tyytyväinen. Malli on siis kupista ja omasta päästäni, lankoina Novitan 7-veljestä ja erittäin hyvä tuli.
 Tyttärentyttärelleni kirjailin nimipäivälahjaksi jouluaatoksi huppupyyhkeen. Pyyhkeen tilasin Ateljé Margarethalta ja lankoja minulla on varastossa. Pienet pisteet ovat sydämiä ja hupun reunassa kulkee liukuvärjätyllä langalla yksinkertainen kuvio. Pyyhkeen annoimme jo aatonaattona, kun töitteni takia vietimme joulua jo silloin. Pyyhe meni heti käyttöön.

Novitan Rose Mohair langasta neuloin huivin Peipponen. Ohjeen löysin netistä ja oli helppo tehdä. Pingoitin tämän jo, mutta edelleen reunat kääntyvät ikävästi. Täytyy tehdä jotain asian eteen, kunhan ehdin.
Seuraavaksi on vuorossa viittävailla valmiina oleva toinen "kahvikuppipipa" itselleni ja jo aloitettu 1-vuotislahja tyttärentyttärelle. Suunnitelmat ovat jo miehen tyttärentyttärelle 2-vuotislahja ja ensi jouluksi myyjäisiin tavaroita. Hyvä on aloittaa uusi vuosi, kun on suunnitelmia jo.
                                HYVÄÄ UUTTA VUOTTA
                                2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti