maanantai 25. heinäkuuta 2016

Päivitystä pukkaa

Nyt olen saanut kuvattua tekemiäni juttuja, joten tässä tulee...

Novitan Aalto langasta Simpukkahuivi Arkimamman arkiralli blogista löydetyllä ohjeella.

 Näihin kahteen huiviin löytyi myös ohje samasta blogista Arkimamman arkiralli. Ylemmässä huivissa on kahta eri lankaa kerien loput, en tosin muista, mitä lankoja ne ovat. Alemmassa huivissa on Novitan Rose Mohair lankaa.
 Tässä huivissa on käytetty Novitan Silmu lankaa, jota on minulle kulkeutunut jostain. Huivi on virkattu perus suorakaiteen muotoinen huivi. Tämä ainakin menee kirkolle myyjäisiin.
 Kaikki nämä huivit on kuvattu ennen pingoittamista, siksi ovat hieman pienien ja ryppyisien näköisiä.
Seuraavissa kuvissa on "poikia", joita olen tehnyt kirkolle Yhteisvastuukeräyksen teemalla somistamaamme lasivitriiniin. Käsityöpiirini on vallannut lasivitriinin kirkolta ja siihen laitamme muuttuvia teemoja vuodenajan ja kirkollisten juhlapäivien mukaan.
Tänä vuonna Yhteisvastuun teemana oli syrjäytyminen ja mukaan ottaminen.
Vitriinin laitoimme sarjakuva tyyppisesti eli ylimmällä hyllyllä ensimmäinen kuva, keskellä toinen ja alhaalla kolmas.
 Ensimmäisessä kuvassa vasemmalla oleva poika on yksin ja muut ovat yhdessä.
 Toisessa kuvassa pojan kanssa on jo muutama kaveri, mutta vielä suurin osa on muualla.
 Ja kolmannessa kuvassa kaikki ovat yhdessä.
 Tässä vielä kokonaiskuva vitriinistä. Teksteissä on Yhteisvastuusta otettua tekstiä yksin jättämisestä ja syrjäytymisestä.
Tyttäreni pyysi minua tekemään imetyskorun hänelle, kun hänen vauvansa tuppaa repimään hiuksista syödessään. Tein korun, jossa isossa punaisessa pallukassa on sisällä pingispallo, pienemmissä on helmet ja pitkulainen tummansininen on kirjekuoren ikkuna virkattuna päältä.
Punainen ja vaalean sininen suorakaide ovat puuvillalangasta virkatut pussukat, joiden sisällä on kirjekuoren ikkunat. Näistä tyttärentyttäreni on ollut erityisen innoissaan, kun ne rapisevat puristeltaessa ja niistä saa hyvin otteen. Suosittelen pienten vauvojen leluja miettiville.

Tässä näitä nyt taas tuli, lisää tulee, kun saan valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti