maanantai 18. toukokuuta 2015

Toukokuu loppuu kohta...

...eikä huhtikuussa ollut yhtään päivitystä. Tehnyt olen koko ajan, mutta päivittämiseen asti en ole päässyt.
Vaihdoin työpaikkaa ja se on vienyt paljon energiaani. Kirkolle tein myyjäisiin ja ongintaan leluja ja lahjoja olen myös tehnyt. Tässä nyt vihdoin kuvia tekeleistäni.

Myyjäisiin virkattu kissa ja nukke. Lankana jokin hieman vahvempi lahjoituslanka.
Postiteline miehen tyttären uuteen kotiin tupaantuliaislahjaksi. Tähän on kirjailtu heille tuttujen lehtien nimiä ja muuta tietoa.
Tämä lammas on tehty Novitan Foxi-langasta ja tämä meni myös myyjäisiin.
Nämä pienemmät pojat ja tytöt menivät kirkon vapputapahtumaan onginta palkinnoiksi. Kuvassa on myös kaksi sorminukkea sekä edellinen lammas.
Tämän ostin kirpparilta syksyllä ja vihdoin tein sen valmiiksi. Molemmat puolet ovat samanlaiset ja sisällä on vanua täytteenä. Hieman tuli kulmikas sydän, kun pohjakangas oli niin kovaa oikein päin käännettäessä. Puuvillalangat kuuluivat pakettiin ja kuviot on tehty ristipistoina.
Kirjanmerkki mieheni kuoronjohtajalle. Tabletilla en saanut kuvaa käännettyä pystyyn, mutta kyllä tästä selvän saa. Työ on tehty ristipistona ja mallit ovat netistä.
Ristipistelyjä jatkan, kun tällä hetkellä tuntuu, että keveämmät käsityöt vetävät puoleensa. Neuleet saavat nyt odottaa vuoroaan.
Työn alla on jo muutama pistelytyö ja niitä teen eteenpäin. Näillä mennään nyt....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti