torstai 9. toukokuuta 2013

Jotakin saatu valmiiksi

Vaikkei päivitystä olekaan tapahtunut vähään aikaan, olen minä silti ollut ahkera. 

Olen saanut valmiiksi toisen Wingspan huivin Novitan Puro Batikista sekä Novitan Flip Flopista suojapussin iPadilleni sekä äitienpäivä lahjaksi saamalleni iPadin näppisalustalle (ostin alustan itse, siksi sain sen jo ennen äitienpäivää ;D).
Kuvat näistä tekstin lopussa.

Olemme miehen kanssa mökillä ja täällä saa rauhassa tehdä käsitöitä, varsinkin jos ulkona sataa. Pihatöitä olisi tarjolla runsain mitoin, mutta koska olen sairaslomalla reiden yläosan tulehduksen takia, en saa rehkiä. Eli siis ulkona istumista ja käsitöitä :)

Seuraava työ on jo koukulla - se on tilaustyö ystävälleni. Hän toivoi verkkovirkattua ponchoa keltaisesta tai oranssista langasta. Ostin kummankin väristä puuvillalankaa ja nyt on jo oranssia virkattuna neljä kerrosta. Hieman tylsää, mutta ystävälleni teen tylsääkin virkausta.

Tässä iPad pussukka sekä näppiksen pussukka. iPad pussukan päälle virkkasin taskun laturille. Nappeja ei olisi tarvinnut olla näin montaa, mutta olin ostanut Pelastusarmeijan kirpputorilta viidellä ja kymmenellä sentillä nappeja varastoon, siksi käytin niitä nyt.

Toinen valmistunut on Wingspan huivi. Värit ovat ihanan kirkkaat, mutta pingotus puuttuu vielä.

1 kommentti:

  1. JEP JEP! Tiesinhän että kyllä se sieltä tulee. Juna se on laitan koko kuvan koht näytille ja sun vuoro sit tehdä seuraava kuvaleikki. Ja ehdit jo arvamaan 2x väärinkin joten sulle lähetän 2 palkintoo. joten jos laittasit osoittees mun sähköpostiini niin voisin ne palkinnot lähettää.KOTILAISKA (ÄT) SUOMI24.FI pienillä kirjaimilla ja välit pois.

    VastaaPoista