lauantai 10. maaliskuuta 2012

Jälleen yhdet sukat valmiina

Löysin käsityöblogeissa surffaillessani mielestäni nätit sukat, joiden nimi on Broken seed stitch socks. Linkin perusteella pääsin Ravelryyn ja Handepanden ohjeen mukaan tein sukat ja niistä tuli yhtä nätit kuin kuvissa.
Lankana käytin Novitan valkoista 7-veljestä ja Papukaijaa. Sukkien tekotapa oli minulle uusi, mutta ei yhtään vaikea. Papukaijan "päälle" tuli kuin verkko ja se näyttää erilaiselta kuin ihan tavallinen yksipintainen sukka. Suosittelen kokeilemaan.
Tänään on ensimmäinen selkeästi parempi päivä viime viikon sängyssä makaamisen jälkeen - flunssa kaatoi minut maanantai-iltana. Kävimme mieheni kanssa kotikirkollamme syömässä kinkkukiusausta Yhteisvastuun hyväksi. Oli niin hyvää kiusausta, että ostin sitä pari satsia kotiinkin - pojallekin ruokaa ;)

Nyt jatkan KyJy:ssä aloittamaani tilkkupeiton tekoa. Onneksi viikolla pystyin viimeistä kerrosta vaille valmiiksi virkkaamaan selälläni maaten tilkkuja. Sain edes jotain tehtyä. Näyttää vaan pahasti siltä, että langat loppuvat kesken. Teen peittoa Novitan Flip Flopista eikä sitä taida enää oikein mistään saada lisää.No, sitten täytyy taas vaan soveltaa loput, jollei tämä lanka riitä loppuun asti.

6 kommenttia:

  1. Oletko käynyt katsomassa Tiimarista sitä lankaa. Siellä olen ainakin Flip Flopia viimeksi nähnyt.
    Kauniit ovat sukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina vinkistä. Olen myös joskus nähnyt sitä Tiimarissa, mutta mielestäni siellä oli viimeksi Huopasta. Täytyy ens viikolla käydä tsekkaamassa varmuuden vuoksi.
      Kiitos :)

      Poista
  2. Upeat sukat! En ole Ravelryyn vielä tutustunut yhtään. Näkisipä sukat lähempää vielä tarkemmin. Mutta tosi hienot ovat. Flip Flopia voisi löytyä myös jostain nettikaupasta! :) Mullakin on jokunen kerä, mutta en tiedä onko oikeat värit...

    VastaaPoista
  3. Ihanat sukat. Minäkin olen nähnyt noita sukkia monessa blogissa, pitäisköhän kokeilla tehdä.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat sukat! Olen itse miettinyt uusien tekniikoiden kokeilemista mutta en ole nyt ehtinyt. Teen itsekin tilkkupeittoa flip flopista, ostin citymarketin tyhjäksi. :D Paljonko lankaa vielä tarvitsisit? Oranssia, vai?

    VastaaPoista