maanantai 11. heinäkuuta 2011

Uusia KyJy:jä ja muutoksia vanhoihin

Tämä on edit alla olevaan postatukseen. 

Innostuin kuvaamaan kaikki tämän hetkiset aloitukseni:
Vasemmalta ylhäältä: harmaalla hunajakennosukat (toinen jo valmiina), siniraitaisella sukat, oranssilla neuletakki, violetilla istuinpäälliset,
takaisin oikealta vasemmalle: valkoisella poncho, mustalla Annis-huivi, siinä alla tiskirättejä (joita onkin jo valmiina yksi setti eli kolme kappaletta, mutta viimeistelen vielä), keskellä pieninä joulukoristeita, kirjanmerkkejä, valkoisella isona puuvillapusero, vihreällä lapaset (jotka aion huovuttaa), punaisella ja harmaalla Ailin lapaset, vihreällä alarivissä Panache-huivi sekä vaalealla lilalla pöytäliina. Eli 14 työtä aloitettu. Hyvä minä!!

Hieman olen ahdistunut tästä jatkuvasta aloittamisesta. Luin jonkun blogista, että hän haluaisi tehdä yhden työn loppuun, koska silloin olisi malli muistissa ja innostus työn tekemiseen. Mutta, katsotaan tälläinen työstäminen ja vasta lopussahan se selviää, miten tämä toimii.

 YLLÄ OLEVA ON EDITTIÄ ALLA OLEVAN JÄLKEEN

Olen aloittanut uusia KyJy:jä ja muuttanut hieman listaani. En saanut aikaiseksi aloitettua boleroa Tennesseestä, joten siirsin sen loppupäähän listaani. Sen sijaan aloitin neuletakin tekemisen Malibusta, jota varastoissani on ollut iät ja ajat.
 Kuva on hieman tärähtänyt, mutta ehkä valmiista työstä on sitten myöhemmin parempi kuva.

Aloitin myös Ailin lapaset Tuomaksesta ja 7-veikasta. Tämäkin kuva näyttää epätarkalta. Nyt on kyllä kuvaajassa vika. Ehkä sitten taas valmiit on kuvattu hyvin...
Tässä vielä kuva (tämäkin hieman hämärä, nyt ei onnistunut mikään kuva) Vapaa Valinnan Ekopuuvilla langasta aloittamastani puserosta. Lanka tuntuu olevan mukavaa neulottavaa, mutta hieman siellä on joukossa langanpäitä eli säikeet on katkeilleet paikka paikoin. Katsotaan, mitä siitä lopulta tulee.
Piti viikonloppuna tehdä mökillä ulkohommia, mutta todella raju ukkoskuuro iski päälle joten sain tehtyä tätä hyvän matkaa eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Miulla puikoilla nyt 15 työtä. Saas nähdä milloin saan ne keskeneräiset samaan kuvaan. Yhdessä vaihtui malli, kun en osannut neuloa pussia. Voi olla, että nro 8. mallikin muuttuu, on jokseenkin vaikea työstää englanninkielistä sukkaohjetta.

    VastaaPoista
  2. Hyvin on sulla mennyt! :) Hienoa. Mulla on nyt 11 aloitettua työtä. Muut on jääneet sivuun, kun olen niin innoissani tehnyt puseroa. Siitä onkin pian takakappale valmis. Lisää pitäisi aloittaa, mutta jostain syystä ei oikein innostakaan nuo suunnittelemani. Olen yrittänyt etsiä uusia malleja, jos löytäisin kiinnostavampia. Mutta ei ole toistaiseksi ainakaan tärpännyt. Saa nähdä miten käy... Luin itsekin siitä rättijutusta, että 3 rättiä on yksi työ, mutta mitenkäs kun yhteen rättiin meni kuitenkin se 50 g lankaa? Eikös se ollut yhden työn vaatimus. Hmm... :)

    VastaaPoista