maanantai 27. kesäkuuta 2011

Lisää KyJy:jä

Nyt olen aloittanut lisää KyJy projekteja:

tässä ensiksi aloituskuva Annis-huivista (ohje Suomeksi täältä). Huivi edistyy hitaasti, mutta varmasti ja vasta valmiista huivista näemme, millainen siitä loppujen lopuksi tulee. Nyppyjen kanssa saan hieman taistella, mutta muuten mukava tehdä. Käytössä on 3,5 KnitProt.

Välillä aloitin tekemään tiskirättejä Novitan puuvillalangasta sekä Novitan Tenesseestä. Pelkkää helmineuletta, joihin aion virkata reunukset myöhemmin.
Valmiina on kirjanmerkkeinä tälläinen viuhkamainen merkki
sekä tälläinen sisilisko, josta tulikin Novitan Samos-langasta hieman kirjanmerkkiä vahvempi. Tämä päätyy veljen tyttärelleni osaksi syntymäpäivälahjaa. Tähän tein Gecko-ohjeesta poiketen hieman muunnoksia niin, että sain siitä mieleisen itselleni.
Lisää aloituksia tulee, kunhan kerkiän. Tällä hetkellä olemme pojan kanssa Ikaalisten kylpylässä ja säätiedotusten mukaan voisi tällä viikolla vaihtaa kylpyläveden järviveteen. Mukavaa täällä on ollut notkuvien lihapatojen äärellä, mutta hieman kaipaan kotiin lankojeni keskelle aloittelemaan uusia töitä. No, täytyy vaan taas malttaa.

3 kommenttia:

  1. Oletpa ollut tuottelias! Kauniin värinen lanka huivissa, mitä se on? Juuri suunnittelen oman Anniksen aloittamista... Herkkä tuo kirjanmerkin malli!

    VastaaPoista
  2. Onpas somia kirjanmerkkejä! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania töitä! Musta tuntuu omalta kohdaltani, että osa aloittamistani on valmiita ennen elokuutakin, nyt on jo 3 valmista ja tehtynä 10 aloitusta.

    VastaaPoista