lauantai 28. toukokuuta 2011

Palkinto saapui

Voitin Lentävän Langat- blogista palkinnon, mutta koska olin hänen Salainen Neule Ystävänsä, sain palkinnon vasta nyt, kun SNY paljastus on tehty.
Palkintona sain ihanan sydänkuvioisen tiskirätin sekä kaksi aivan ihanalta vaniljalta tuoksuvaa kynttilää. Kiitos Lentävä!

3 kommenttia:

  1. Ihana tiskirätti! Mäkin huomasin siellä Sinellissä niitä kasseja ja sama kävi mielessä. :) Tosin en (vielä) ostanut yhtään. Olihan ne Apilassakin edullisia, varsinkin paidat. Kirjauduin lankuriin ja laitoin lankani sinne muistiin. Huomattavasti kätevämpi, kuin vihko johon aiemmin lankatiedot kirjoitin. Tuolta pystyy myös katsomaan muualla kuin kotona tietoja, vaikka kaupassa... ;) Se Ravelry taitaa olla samantapainen, kävin siellä sitten myöhemmin katsomassa mutta en kirjautunut. Onhan noita lankoja kertynyt, mutta turhan samanlaisia. Huomasin sen eilen, kun etsin lankoja revontuli-huivia varten. Eipä löytynyt sopivaa, eikä kyllä puikkojakaan sen puoleen! :) Miten muuten tuo värien vaihtuminen siinä huivissa, niin pitääkö sitten vain purkaa jos kesken kerroksen väri langassa vaihtuu? Vai miten se menee. Ajattelin yrittää jostain kivasta langasta tehdä, kun ei sitä vironvillaakaan tähän hätään saa. Ja Ullan ohjeessahan oli, että muukin lanka käy hyvin. Onko SNY muuten kesän tauolla tarkoituksella vai miksi se jatkuu vasta elokuussa? Mukavaa viikonloppua sullekin ja palaillaan! :)

    VastaaPoista
  2. Täältä sun blogista sinne Lentävän sivuille lennähdinkin! :) Ja innostuin kanssa runoilemaan hälle, käyhän katsomassa jos et vielä käynyt. Tarvii kokeilla liukuvärjättyä lankaa sitten, kiitos vinkeistä! Ja kiitos, huomenna lähdetään ja täällä on sää sen mukainen, että on tosi kiva lähteä! :D Toivotaan tosiaan tännekin vielä lämmintä meidän lomalle. Mukavaa alkanutta viikkoa ja tsemppiä vikalle työviikolle ennen lomaa! :)

    VastaaPoista
  3. Hihii! Mukavaa kun palkinto oli mieleinen! :) Tuo tiskirätin ohje on krisknits.comista, siellä on tosi makeita tiskiriepujen ohjeita kaikenlaisiin vuodenaikoihin. Joulupukkirättejä mahtaa syntyä ensi joulun pukinkonttiin ainakin täällä. :)

    Kivaa kun Jadekettukin eksyi blogiini! Olenkin saanut ihania runoja synttärin kunniaksi. :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa - toivottavasti helteet jo pukkaisivat pikkuhiljaa päälle, nyt kaipaisi jo lämpöä!

    VastaaPoista