tiistai 26. lokakuuta 2010

Huivi Rose Mohairista

Tein tyttärelleni tilauksesta sellaisen muodikkaan lenkkihuivin Enkeli-SNY:ltäni saamasta Rose Mohairista. Tytär on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Huivi menee kevyesti kaksi kertaa kaulan ympäri ja hätätapauksessa sen voi vetää vaikka pään ylitse suojaksi. Kuva tulee blogiin, kunhan saan nuoren sen verran pysymään paikoillaan, että saan napatuksi kuvan.
Lisäksi toiset tumput lyhytkasvuiselle ystävälleni ovat valmistuneet. Huivista sain otettua kuvan - ilman nuorta,
mutta tietysti vein tumput eteenpäin kuvaamatta niitä. Ne olivat tumman harmaasta 7-veikasta neulotut perustumput kokoa noin 3-4 vuotias. Ystäväni tykkäsi tumpuista ja ne olivat sopivat. Aiemmin tekemäni kääntötumput olivat hieman liian pienet hänelle, joten annoin ne samassa kokouksessa olleelle toiselle tuttavalleni eteenpäin annettaviksi hänen puolitoistavuotiaalle lapsen lapselleen. Näin ne tekeleet löytävät paikkansa. Onneksi.

1 kommentti:

  1. Lenkkihuivi on monikäyttöinen. Pitäis tehdä itsellekin talveksi. Odotan täällä kuvia mielenkiinnolla... Minä täällä suunnittelen seuraavan kuukauden pakettia, saa nähdä mitä keksin;) Täällä vierailemassa Snysi

    VastaaPoista