torstai 23. syyskuuta 2010

Domino peitto vauvalle

Ensimmäinen dominokuvioinen työni! Oli kiva tehdä, kun alkuun pääsi. Tämä on vaunupeitto ystäväni tulevalle lapsenlapselle. Vielä ei tiedä, onko tulossa tyttö vai poika, joten nämä Novitan Kukkaketo langat olivat aivan sopivia tähän tarkoitukseen. Taustan tein lakanakankaasta ja pistelin ristiin reunoista kiinni. Tuleva mummo oli erittäin tyytyväinen peittoon. Toivottavasti tulevat vanhemmatkin tykkäävät.

3 kommenttia:

 1. Ihanat värit peitossa! Täällä huhuilee sinun "enkelisi", olen tänään vastaanottanut tietosi ja pakettia pitäisi olla sinulle lähdössä heti alkuviikosta. Nyt lähden tutustumaan sinuun blogisi välityksellä, toivottavasti osaan kasata mieleisen paketin sinulle! Ihania syyspäivä sinulle!

  t:SNY-enkeli

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit peitossa! Täällä huhuilee sinun "enkeli"-sny:si. Olen tänään vastaanottanut yhteystietosi ja nyt lähden tutustumaan sinuun kyselykaavakkeen ja blogisi välityksellä. Toivottavasti onnistun kasaamaan sinulle paketin, joka ilahduttaa! Aurinkoisia syksy päiviä sinulle!

  t:Enkeli-Sny

  VastaaPoista
 3. Hei! Täällä uusi Snysi kurkkimassa sivujasi. Olet tehnyt paljon kauniita neuleita. Lähettelen sulle lokakuun alusta paketteja sinnepäin. Pitää panna mietintämyssy päähän ja alkaa kasaamaan pakettia;)Jos mielessäsi on jotain toiveita niin ilmoittele.

  VastaaPoista