sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Häävalmisteluja

Mieheni tytär meni naimisiin lauantaina ja annoimme heille häälahjaksi pöytäliinan, jossa ekopuuvillakankaiden välissä oleva pitsi on morsiammen isomummon tekemä. Näin ainakin mieheni kanssa laskeskelimme.

Häät olivat erittäin onnistuneet ja omasta mielestäni lahjamme oli myös onnistunut. Pistelin käsin välipitsin kankaisiin ja ompelukoneella siistin reunukset. Äidiltäni sain lainaksi luonnonvalkoista lankaa, joten ompelukonepistot eivät näkyneet luonnonvalkoisesta puuvillakankaasta. Pöytäliina on 150 cm pitkä ja noin 25 cm leveä.

Hääpari on tällä hetkellä häämatkalla, joten emme tiedä heidän ajatustaan lahjasta - vielä.

Lisäksi jaksoin helteistä ja häiden odotuksesta huolimatta tehdä itselleni hieman edellistä kevyemmän keepin häissä käytettäväksi. Lankana on Novitan Paola ja sitä kului melkein kolme kerää. Alustavana mallina käytin samaa mallia kuin aiemmassa keepissä eli Novita lehden FlipFlop ponchon mallia, tosin muokkasin sitä hieman kevyemmäksi.

Omasta mielestäni tämäkin oli onnistunut ja lankavalinnan ansiosta erittäin juhlava. Häissä sain kehuja keepistäni. Kuva ei anna oikeutta keepille, mutta halusin leninkini näkyvän edes hieman tässä kuvassa, kun edellisessä keeppikuvassa näkyy keepin malli paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti