maanantai 6. maaliskuuta 2017

Aurinkoinen maaliskuun päivä

Aurinkoinen vapaapäivä, ulkona pakkasta. Mies lähti eilen mökille, joten saan rauhassa päivittää blogiani ja tehdä käsitöitä.

Valmistuneita taas on.
Ensimmäisenä vauvan myssy, jonka tein Yhteisvastuumyyjäisiin kirkolle. Tämä meni kaupaksi jo ennen kuin varsinaiset myyjäiset alkoivat. Lankana käytin jotain lahjoituksena saatua pehmeää lankaa.
 Tämä malli on kyllä helppo ja mukava tehdä ja ainakin tyttärentyttärelläni se on ollut kypärämyssyn päällä toimiva.


Nämä sukat oli ilo tehdä. Ne menivät hierojamme kolmevuotiaalle tyttärelle. Hän on Frozen fani ja uskon, että tykkäsi näistä
Kuvissa ovat siis Anna ja Elsa. Mallin näihin sain Facebookista villasukka ryhmästä. Lankoina käytin 7-veljestä lankaa, mutta Nalle olisi ollut parempi.
En ole tehnyt montaakaan kirjoneuletta, siksi nämä olivat mielenkiintoiset ja haastavat tehdä. Itse olin tyytyväinen lopputulokseen ja myös tytön vanhemmat tykkäsivät.
Kantapääksi tein tiimalasikantapään.



 Nämä Olga-sukat tein poikani tyttöystävälle. Näistä tuli aika löysät, joten sanoin hänelle, että käyttää niitä kotisukkina. Toivottavasti tykkää.
Lankoina on tumma 7-veljestä ja vaaleampi jotain hieman ohuempaa lankaa, ehkä Nallea.








Sain käsityöpiiristäni ohjeet Yhteisvastuu tumpuille. Aloitin tekemään niitä, mutta mielestäni punainen lanka loisti liikaa valkoisen alta, joten tein valkoisella tumput ja pistelin silmukoita jäljitellen Yhteisvastuu logon mallin mukaan tumppuihin.
Varsi jäi lyhyeksi, koska näiden oli tarkoitus olla koekappaleet. Nyt olen miettinyt, jos jatkaisin varsia, että tumpuista saisi käyttökelpoiset.




Lankana on 7-veljestä ja peukaloksi tein intialaisen peukalon. Tykkään sen istuvuudesta ja helppoudesta tehdä.

Näitä lasten kaulahuiveja on muutamat myyty hyväntekeväisyysmyyjäisissä, joten tein taas yhden valmiiksi seuraaviin myyjäisiin. Lankana tässä on Novitan Veera ja ohje on Ullaneuleesta avaimenreikä kaulahuivi nimellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti