keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Lapsille valmistuu

Pieniä vaatteita ja asusteita on kiva tehdä, kun ne valmistuvat nopeasti.
Vietiin mieheni kanssa hänen lapsenlapsilleen tekemäni tumput ja sukat ja ne sopivat just eikä melkein - tumput ainakin. Sieltä sitten tuli vieno pyyntö, että näiden lasten serkku olisi vailla tumppuja myös.
Tässä nyt hänelle valmiina niin tumput kuin toinen tekemäni avaimenreikäkaulaliina.
Lankana näissä on Kotikulta Villainen, josta kyllä mietin, onko liian karheaa. Täytyy kysyä sitten mielipidettä, kun olen saanut annettua nämä eteenpäin. Saaja on siis noin puolitoista vuotias tyttö.

Tyttärentyttärelleni tein myssyn Baby villalangasta kirjastosta käsityökirjasta kuvaamallani ohjeella
 Myssyssä on korvaläpät ja nauhat, jotka saa sidottua leuan alle. Kuva on hieman huonohko, koska otin sen tyttö sylissäni selfienä.

Lisäksi tein ensimmäisen avaimenreikä kaulahuivin Kotikulta Pehmoinen langasta ja se menikin heti valmistuttuaan tyttärentyttärelleni. Huivin niskaosuus on tumman lila eli huivin väri tummenee niskaan ja etuosat ovat vaaleammat.
Tämä on nopea ja helppo malli tehdä kaulaliinoja, kannattaa kokeilla. Uskon myös, että pysyy vauhdikkaallakin lapsella hyvin yllä.
Tällä hetkellä on puikoilla uusi myssy toiselle lapselle sekä tilauksessa sukkia tutuille ja tuntemattomille. Eli puikot vain sauhuamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti