sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Pakkomielle vai mikä on???


Viikonloppu mökillä ja mukaan ystävälle lahjaksi tuleva virkkaus. Varmuuden vuoksi mukaan myös lisälankoja, jos virkkauksen saan valmiiksi.
Perillä mökillä ja jossain vaiheessa jääkiekkopelin ääressä kaivan käsityön esiin, asetun sängylle ja totean vain lisälankojen olevan mukana, virkkuukoukku ja varsinainen käsityö on kotona toisessa pussissa! 
Apua! Joudunko istumaan tv:n ääressä ilman käsityötä?! Mikä nyt neuvoksi?

Mieheni on innokas polkupyörien laittaja ja häneltä saan kaksi pyörän pinnaa, joilla puuvillalangoista alkaa valmistua tiskirätti. Hieman itseänikin naurattaa, mutta kun on pakko, niin on pakko. 
Hidasta työn tekeminen on, koska pinnoissa on päässä kierteet, mutta hätä ei lue lakia ja mielestäni lopputulos on aivan yhtä hyvä kuin oikeilla puikoillakin. 

Uskomaton pakkomielle!!

Tässä kuva puolivalmiista työstä ja pinnoista.
Hyvä puoli oli se ettei pinna palanut ;D

3 kommenttia:

  1. Voi hyvät hykkyrät että pyöränpinnoilla tiskirättiä sielä neulotaan. Mun pakkomielteeni on tää ATC: teko ja olen sen tähden puikkoliimariippuvainen.Kerran laskin että minulla oli 10 aloitettua puikkoliimaa askartelupöydällä.Olen elämässäni neulonut, virkannut ommellut ja kutonut jos mitä mutta koskaan niistä en ole tullut riippuvaiseksi ja nyt olen jättänyt ne tyystin niin että liian pitkät housunlahkeetkin opelutan siskollani. Niin muuten sun arvaukses meni pieleen ei oo ketunleipä ei

    VastaaPoista
  2. Ihan positiivinen pakkomielle. Oltiin myös perheen kanssa mökillä ja TV:stä oli unohtunut virtajohto kotiin... Se ei haitannut ollenkaan, kun oli valtaisa kasa lankoja ja virkkuukoukku mukana. Mutta jos olisi käynyt toisin päin niin paniikki olisi iskenyt. Todennäköisesti meillä olisi sitten väkerretty ruuvimeisseleillä vanhoista lakanoista leikatusta matonkuteesta jotain. Tästä tulikin sitten mieleen, että pitääkin viedä mökille sellainen "survival-kit" jos itselle sattuisi samalalla tavalla käymään =)

    VastaaPoista
  3. Hih, ymmärrän pakkomielteesi, täällä on yksi samanlainen pakkomielteinen. Eihän telkkaria voi katsoa jos ei ole neuletta tai virkkuuta käsissä;) Hätä aina keinot keksii!

    VastaaPoista