sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kuntoutuksen lomassa jotain valmistakin

Pääsin töiden kautta avo-aslak kuntoutukseen. Siellä käydään vain päiväseltään ja iltapäivällä tullaan kotiin. Tämä ensimmäinen kuntoutusviikko oli todella hyvä ja meidän 10 hengen porukka oli eläväinen ja mukava. Kuntoutuksesta sain kurssikaveriltani ohjeet kantapäättömään sukkaan. Näin se kuntoutus helli myös harrastuspuoltakin. Seuraava kuntoutusviikko on toukokuussa.
 Tämän Lehmus huivin ohjeen noukin netistä ja käytin syksyn SNY:ni lähettämät villalangat tähän. Kuvassa huivi on täysin pingoittamatta, joten se ei esiinny vielä edukseen. Huivin tein itselleni arkikäyttöön takin päällä tai alla käytettäväksi. Kuvio oli mukava ja helppo tehdä. Huivin sain valmiiksi jo ennen kuntoutusta, mutten ehtinyt laittaa kuvaa tänne ennen kuin nyt.
Ullan sivuilta nappasin Ailin lapasten ohjeen ja tikutin 7-veikasta lapaset. Oikein nätit ja tukevat tuli. Näitä ei viitsi koiralenkeillä käyttää. Ohje oli helppo ja kuvio tuli ilman sisäpuolelle jääviä lankoja. Oikein kiva ohje.

Nyt alkaa ensiviikon ajaksi LOMA. Ihanaa. Täytyy toteuttaa kuntoutuksessa saamiani ohjeita ja liikkua enemmän. Se tosin verottaa aikaa käsitöiltä, mutta onneksi ei illalla tarvitse mennä niin aikaisin nukkumaan - toivotaan vaan, että tv:stä tulee helppoa katsottavaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti