sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Uutta ja vanhaa

Sain valmiiksi ihanan Revontulihuivin SNY:n lähettämästä Viron villasta. Tämän ajattelin pitää itselläni. Tosin huivini poikkeaa netissä katselemistani Revontulihuiveista siinä, että minun huivissani on reiät myös pystyssä. Mielestäni ne kyllä sopivat huiviin ja keventävät sitä. Kuvassa huivi on vielä pingoittamatta.


 Mietin tässä yhtenä päivänä vuosia sitten tekemiäni käsitöitä, joita en silloin vielä kuvannut ennen eteenpäin antamista. Nyt sitten sattuikin niin, että veljeni antoi muuttonsa alta heidän lastensa vanhoja vaatteita minulle Pelastusarmeijalle toimitettavaksi. Vaatteiden joukosta löysin seuraavanlaiset yllärit:
 omille lapsilleni aikoinaan tekemäni villa-asu. Lankana on jokin baby-lanka tai jokin samanlainen pehmeä vauvoille sopiva lanka. Tossuja mukana ei valitettavasti ollut kuin yksi kappale. Kuva on hieman valottunut taustana olevan vaalean päiväpeiton ansioista.
Toinen ylläri oli veljeni vanhemmalle lapselle tekemäni "Karhupussi". Tässä lankana on Novitan Teddy kahdella eri värillä. Pussin alasuun saa suljettua naruilla ja hupussa on pienet korvat. Myös hupun reunan saa kiristettyä naruilla. Tämän löytyminen oli täysi yllätys, koska en muistanut sen olemassaoloa enää. Ihana saada takaisin näitä vuosia sitten tehtyjä käsitöitä ja ihana, että ne vieläkin ovat käyttökunnossa. Näitä en vie Pelastusarmeijalle.

3 kommenttia:

 1. Kiva kun lähettämäni lanka pääsi käyttöön. Oletpa neulonut nopeasti revontulen. Munkin mielestäni nuo pystyreiät keventävät huivia, kaunis huivi:)Jotenkin tutunnäköinen tuo violetti-setti, minäkin olen varmaan vuosia sitten neulonut samantyylisen setin. Terveisin Snysi

  VastaaPoista
 2. Oli pakko tähän kommentoida.
  Olen usein miettinyt mitä kuuluu kaikille pois lahjoittamilleni neuleille vuosien jälkeen, varsinkin omalle pojalle tehdyille. Kenelle ne päätyy ja ja missä kunnossa ovat.

  VastaaPoista
 3. Iida-Elina Pekkarinen3. kesäkuuta 2014 klo 21.11

  Onko sinulla tietoa mistä voisi löytää tuon nalleasun ohjeen? :) Itse tein samanlaisen vuosia sitten, enkä enää löydä ohjetta mistään kun haluisin tehdä toisen.

  VastaaPoista