sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tumppuja

VIESTI SNY:LLE:   Kyselit lempiväriäni. Se on vihreä, aivan kuin Viron villakin, jonka lähetit!
Jos jotain haluat minulle tehdä, olisin kiitollinen villasukista. Teen niitä kyllä muille, mutta huomaan itse kulkevani vanhoissa risoissa, kun en itselleni saa aikaiseksi sukkia kudottua.


Tässä nyt kuva Novita Purosta tehdyistä huovutetuista tumpuista. Kuva näyttää olevan hieman tumma, mutta oikeasti tumput ovat todella kivan väriset. Koko on naisten ja käyttöön ne tulevat joko minulle tai tyttärelleni.
Nämä kääntötumput ovat taas lyhytkasvuiselle tuttavalleni, joka tilasi minulta tumppuja. Hän lähetti postissa minulle tämänhetkiset tumppunsa - neljä paria - ja niistä olen yrittänyt mittailla käden kokoa. Arvioisin koon olevan suht saman kuin ehkä kolme vuotiaalla lapsella. Näissä tumpuissa on yksi varsi ja kaksi päällekkäin olevaa sormiosuutta. En kyllä ole yhtään varma, ovatko nämä sopivat hänelle. Lankana olen käyttänyt Novitan Kukkaketoa sekä Woolia. Lisää tumppuja aion hänelle tehdä, jos vaikka joku pari olisi sopiva.

2 kommenttia:

  1. No, johan sattui! Ihan umpimähkää valitsin varin ja sattui olemaan juuri lempivärisi;) Niinhän se on ettei suutarin lapsilla ole kenkiä (vai pitäiskö sanoa sukkia), mulla tahtoo olla sama ongelma. Mutta kauniita lapasia olet tehnyt. Nuo "tuplalapaset" ovat varmaankin lämpimät. T.Sny

    VastaaPoista
  2. Kauniit tumput kaksinkerroin täynnä ystävyyttä olet neulonut!

    VastaaPoista